Nytt golv till lagret

Vi har länge varit på jakt efter något som löser de problemen vi har med lagret. Lagergolvet har gått sönder på ett flertal ställen och drar till sig damm som är ganska svårt att städa bort. 

Det känns inte som om golvet nu är gjort för att hantera tung belastning från truckar och maskiner. Golvet är helt enkelt inte till för att bedriva vår dagliga lagerverksamhet på.

Vi försökte därför hitta en lösning på problemet eftersom det inte längre fungerar att vi byter eller reparerar golvet så ofta som vi gör. Slutsatsen vi drog är att vi ska använda oss av ett fogfritt golv. De fogfria golven ska vara lättare att städa och betydligt bättre när det kommer till att stå emot trycket från våra truckar. Leverantören vi bestämde oss för att använda till lagret heter Inhab. Företaget har lång erfarenhet av golvläggning för liknande industrier och därför kändes det som ett säkert kort att använda sig av.

Inhab ser till att vi kan anpassa golvet efter våra önskemål. Nu kan vi äntligen se till att golvet blir mer lättstädat genom att istället göra det blankt. Det blir en bra kombination och med det nya golvet blir både lagerpersonal och städarna glada.

Leave a Reply