Arbetsintervju 

Hej nätverket! 

Igår var jag på arbetsintervju för en tjänst jag sökt, och jag fick en jättebra känsla i hela kroppen. Intervjun flöt på bra trots min nervositet så jag håller verkligen tummarna för att det är min tur nu! 

Tjänsten jag sökt är marknadskoordinator på ett belysningsföretag som riktar sig B2B. Ett svenskt företag som varit aktiva på marknaden i 30 år, med produkter som sedan start designats och tillverkats i västra Sverige. 

Det är mycket satsningar nu och det moderna tänkandet i deras produkter och tillverkning är något jag tror på starkt. Trots deras 30 år i branschen känns det som att företaget bara börjat sin resa sett till den utveckling världen har idag och hur viktig belysningen faktiskt blir för allt fler verksamheter och branscher.

Idag förses flera olika branscher i stora delar av Europa och Asien med modern belysningsteknik. Men det finns fortfarande många fler marknader att nå. Vilket gör att detta känns som en otroligt spännande chans där jag har möjlighet att växa och utvecklas med företaget. 

Det är nog stor konkurrens men jag hoppas verkligen jag får jobbet. Vi skulle få svar under nästa vecka så nu håller vi tummarna och hoppas på det bästa! 

Vi hörs 🙂 

Leave a Reply